Algemene praktijkinformatie
Dan weet je dat het vast goed zit!

Paletsingel 118
2718 NS Zoetermeer
T. 079 363 44 20

Algemene praktijkinformatie

Implantologie Zoetermeer > Over ons > Algemene praktijkinformatie

Privacyregelement:

Patiënteninformatie wordt niet aan derden doorgestuurd of openbaar gemaakt zonder uw schriftelijke toestemming en overleg met uw behandelend tandarts. Alle informatie is strikt vertrouwelijk en blijft binnen het praktijkpand. Een uitzondering betreft informatieverstrekking, noodzakelijk voor medische doeleinden voor een huisarts of specialist. Wij voldoen aan het privacyregelement.

Gezondheidsvragenlijst:

Indien u voor het eerst bij ons komt vragen wij u een gezondheidsvragenlijst in te vullen, zodat wij rekening kunnen houden met bepaalde tandheelkundige behandelingen. Denk aan allergieën, gebruik van bloedverdunners etc. Tijdens elke periodieke controle vragen wij u of er iets aan uw gezondheid is veranderd (de gezondheids update). Wij verzoeken u vriendelijk om ons te informeren indien er een verandering heeft plaatsgevonden in uw gezondheid. Denk aan zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, etc. Dit is voor iedereen zijn veiligheid. Indien u geen gezondheidsvragenlijst wilt invullen zullen wij bepaalde behandelingen niet uitvoeren.

Klachtenregeling:

Indien u een meningsverschil heeft met uw behandelend tandarts kunt u het beste een gesprek aanvragen. Een gesprek kan een hoop duidelijkheid geven en meestal is het samen goed op te lossen. Mocht u er samen toch niet uitkomen dan heeft u de mogelijkheid om u zich te wenden tot de belangenorganisatie voor tandartsen (KNMT of NMT). Hier kunt u een duidelijk stappenplan volgen. Vraag bij welke belangenorganisatie uw tandarts is aangesloten.


Links ISO 9001 certificaat
,,

Een implantaat geeft het gevoel van eigen tanden terug.